Lasergames Utrecht

Hoe speel je lasergames

Elke speler draagt een lichtgewicht vest met elektronische sensoren die herkennen wanneer het vest geraakt wordt. Individuele spelers krijgen punten voor het raken van de tegenstander en dragen zo bij aan de algemene score van het team.

Teams worden herkend aan de kleur van het licht op het vest en het geweer. Een speler kan extra krachten verdienen tijdens het spel, zoals snel schieten, onzichtbaarheid, onschendbaarheid of het wijzigen van team kleur! Sensoren en mijnen zijn op verschillende plekken in de arena geplaatst en kunnen een speler deactiveren of extra krachten geven.

Nadat een spel over is, ontvangt elke speler een scorekaart waarop staat hoeveel tegenstanders hij/zij heeft geraakt, de totaalscores, de teamscores, en vele andere statistieken van het spel.

De Arena

De arena van LaserGames Utrecht is 600 vierkante meter groot en in verschillende speelzones opgedeeld. Over de inrichting van de arena is goed nagedacht. Nauwe gangen worden afgewisseld met open warzones, bruggen en allerlei attributen om je achter te verschuilen.

Overal wordt gebruik gemaakt van rook, spiegels, geluids- en lichteffecten wat zorgt voor een spannende en mysterieuze sfeer. Ondanks de spannende aankleding en effecten is de arena volkomen veilig.

The Lasergames Utrecht Arena

Facebook

Lasergames utrecht

Bij Lasergames Utrecht speelt u het spel van de toekomst. Technologische hoogstandjes en menselijke fantasie vinden elkaar in dit futuristische spel. Wij geven tal van mogelijkheden om u kinderfeestje of bedrijfsuitje te organiseren. Ook kunt u uw vrienden, jaarclub of sportclub uitdagen voor het spel van de toekomst!

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
13:00 - 23:00
Donderdag:
15:00 - 23:00
Vrijdag:
15:00 - 00:00
Zaterdag:
12:00 - 00:00
Zondag:
12:00 - 18:00

Adres

Lasergames Utrecht
Biltstraat 4
3572 BA Utrecht


Bekijk op GoogleMaps

Tel: 030 272 34 14
Fax: 030 271 20 25
crew@lasergamesutrecht.nl