Lasergames Utrecht

Hoe speel je Lasergames

Elke speler draagt een lichtgewicht vest met elektronische sensoren die herkennen wanneer het vest geraakt wordt. Individuele spelers krijgen punten voor het raken van de tegenstander en dragen zo bij aan de algemene score van het team.

Teams worden herkend aan de kleur van het licht op het vest en het geweer. Een speler kan extra krachten verdienen tijdens het spel, zoals snel schieten, onzichtbaarheid, onschendbaarheid of het wijzigen van team kleur! Sensoren en mijnen zijn op verschillende plekken in de arena geplaatst en kunnen een speler deactiveren of extra krachten geven.

Nadat een spel over is, ontvangt elke speler een scorekaart waarop staat hoeveel tegenstanders hij/zij heeft geraakt, de totaalscores, de teamscores, en vele andere statistieken van het spel.

De Arena

De arena van LaserGames Utrecht is 600 vierkante meter groot en in verschillende speelzones opgedeeld. Over de inrichting van de arena is goed nagedacht. Nauwe gangen worden afgewisseld met open warzones, bruggen en allerlei attributen om je achter te verschuilen.

Overal wordt gebruik gemaakt van rook, spiegels, geluids- en lichteffecten wat zorgt voor een spannende en mysterieuze sfeer. Ondanks de spannende aankleding en effecten is de arena volkomen veilig.

Lasergames Utrecht Arena plattegrond